A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне Некомерційне Підприємство "Трускавецька Міська Лікарня" Трускавецької Міської Ради

Новини та події

Зустріч Ірини Микичак з керівниками і головними лікарями Дрогобича, Трускавця, Борислава та Дрогобицького району.

Дрогобич. Міська рада. Запросили до розмови керівників і головних лікарів Дрогобича, Трускавця, Борислава і Дрогобицького району. Велика частина медичного простору Львівщини. Нелегка розмова. Вкрай складно знайти порозуміння у питаннях взаємних розрахунків за надану медичну допомогу мешканцям. Пацієнти не можуть і не будуть заручниками кризи міжбюджетних стосунків між місцевими радами. Насамперед, шукаємо вихід з кризи комунікації.  Переконана, що нам вдалося знайти спільне розуміння ситуації і разом з депутатами міських і районної ради якнайшвидше вийти на правильні рішення в інтересах людей. Дякую усім колегам за зустріч.

20:00 04.08.2018

Обережно дифтерія!

В Україні зареєстровано четвертий випадок захворювання на дифтерію.

16:37 02.08.2018

Трускавецька поліклінічна медицина ( первинка, гінекологія, вузькі спеціалісти) перезавантажилася

Трускавецька поліклінічна медицина ( первинка, гінекологія, вузькі спеціалісти) перезавантажилася. Утеплено фасад, майже всюди проведені ремонти коридорів і кабінетів. У всіх нові меблі. У кожного сімейного лікаря є нові отоскопи, глюкометри, стетофонендоскопи, ел. термометри, ел. ваги для дорослих і дітей, ростоміри, небулайзери, електрокардіографи. Вся гінекологія отримала нові функціональні крісла для огляду жінок. У всіх сімейних лікарів - ноутбуки з інтернетом. Реєстратура, сімейні лікарі і багато вузьких спеціалістів заведені в локальну лікарняну комп’ютерну мережу і користуються програмою «Доктор Елекс». Запис пацієнтів, всі медичні дані ( об’єктивний стан, аналізи, обстеження, листки непрацездатності, дані E-health і т.д.) - все комп’ютеризовано. Це все - Трускавець.

16:28 31.07.2018

25.07.2018 р. у Трускавецькій міській лікарні відбулась зустріч директора інституту сімейної медицини НМАПО імені П. Л. Шупика професора Шекери Олега Григоровича з лікарями первинної ланки за участю голови м. Трускавця п. А. Кульчинського.

Професор Шекера О. Г. виступив з презентацією про роль НМАПО ім.. П. Л. Шупика в реформуванні первинної медичної допомоги та розвитку сільської медицини в Україні. Детально зупинився на нормативно-правовому залученні охорони здоров’я, етапах впровадження медичної реформи. Розглядалося питання і запровадження міжнародної класифікації первинної медичної допомоги ІСРС-2, з якою лікарі первинної ланки м. Трускавця працюють з квітня 2018р. по формі 074/о.

09:30 26.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування