A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне Некомерційне Підприємство "Трускавецька Міська Лікарня" Трускавецької Міської Ради

Новини та події

Симптоми інфаркту міокарда у жінок: як визначити і коли викликати 103

Чоловіки та жінки відрізняються фізіологічно, і серцевий напад може виглядати в жінок не так, як в чоловіків. Через це жінки іноді не вчасно звертаються за медичною допомогою і ризикують мати важкий перебіг чи померти. 

00:59 27.01.2019

Гіпертонічний криз: як розпізнати загрозу та запобігти ускладненням

ЩО ТАКЕ ГІПЕРТОНІЧНІЙ КРИЗ Гіпертонічній криз – це раптове значне підвищення артеріального тиску від базового рівня (нормального або підвищеного). Загрозу здоров’ю та життю несе значне підвищення АТ (як правило > 180 та/або 120 мм рт.ст.), яке ускладнюється смертельно небезпечними станами. Зокрема йдеться про розвиток мозкового інсульту, інфаркту міокарда, набряку легень та деякими іншими невідкладними станами (гіпертензивнаенцефалопатією, злоякісною гіпертензією, аневризмою аорти або еклампсією). Причиною розвитку тяжких ускладнень артеріальної гіпертензії може стати як дуже високий рівень артеріального тиску, так і ступінь його зростання.

00:29 27.01.2019

5 простих порад для здоров’я серця

Серцево-судинні захворювання є основними причинами смертності у світі. В Україні вони є причиною понад половини – 67% – усіх смертей. Водночас, прості звички можуть врятувати ваше серце.

00:22 27.01.2019

Недієво і дуже дорого: Що треба знати про лікування грипу бездоказовими методами

Головні правила у лікуванні грипу - не займатися самолікуванням, а звертится до свого лікаря, і не витрачати кошти на бездоказові, необґрунтовані науково препарати. Призначати собі ліки не просто недоцільно, а дуже небезпечно. Крім того, це коштуватиме вдвічі дорожче.

00:11 27.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування