A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Трускавецька міська лікарня" Трускавецької міської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі Стола- вертикалізатора з регулюванням висоти по горизонтальлі і вертикалі з електричним приводом, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 29.04.2024 15:01
Кількість переглядів: 22

Комунальне некомерційне підприємство «Трускавецька міська лікарня» Трускавецької міської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі Стола- вертикалізатора  з регулюванням висоти по горизонтальлі  і вертикалі з електричним приводом, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування: Комунальне некомерційне підприємство «Трускавецька міська лікарня» Трускавецької міської ради

Місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 82200 Львівська область, місто Трускавець, вулиця Данилишиних, будинок 62;  01984228

Категорія замовника: Підприємства, установи, організації, зазначені у п. 3 ч 1 ст. 2 ЗУ «Про публічні закупівлі».

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Стіл - вертикалізатор з регулюванням висоти по горизонтальлі  і вертикалі з електричним приводом, код ДК 021:2015 - 33150000-6 : Апаратура для радіотерапії, механотерапії, електротерапії та фізичної терапії (33155000-1 — Фізіотерапевтичні апарати).

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями № UA-2024-04-29-006851-a.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 197 600,00 грн. (сто дев’яносто сім тисяч  шістсот гривень 00 копійок) з ПДВ в тому числі за рахунок коштів місцевого бюджету – 197 600,00грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом наявної інформації про предмет закупівлі в мережі Інтернет та на порталі Prozorro, на підставі отриманих від потенційних постачальників комерційних пропозицій та примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами), з урахуванням офіційних статистичних даних Мінфіну (https://index.minfin.com.ua/markets/fuel/) станом на дату оголошення закупівлі).

Розмір бюджетного призначення: 197 600,00 грн. (сто дев’яносто сім тисяч  шістсот гривень 00 копійок) з ПДВ в тому числі за рахунок коштів місцевого бюджету – 197 600,00грн згідно фінансового плану установи.

Обґрунтування технічних характеристик предмета закупівлі: Ініціатор закупівлі Мадяк Надія Мар’янівна – головна  медична сестра  подала заявку із інформацією про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі, а саме:

Параметри та вимоги

Призначений для поступової вертикалізації людини з обмеженими фізичними можливостями та порушенням кровообігу. Забезпечує можливість підйому з горизонтального положення у вертикальне з фіксацією у проміжних положеннях під сталим кутом нахилу, хворим після інсульту, важкій стадії ДЦП, після перенесених спинальних і черепо-мозкових травм, проведених оперативних втручань, а також тренування вестибулярного апарату після тривалого перебування в лежачому (горизонтальному) положенні.

Висоту поверхні в горизонтальній площині та кут нахилу можна регулювати за допомогою електроприводу з ручним дистанційним пультом керування.

Стіл оснащений 3-ма стабілізуючими ременями ( груди, стегна, ноги), ручками для рук, які регулюються по висоті.

Стіл оснащений самоорієнтуючими колесами з стоянковими гальмами.

Підіймання та опускання столу-вертикалізатора  здійснюється лінійним низьковольним приводом

Стіл-вертикалізатор  обладнаний ручками для рук пацієнтів з регульованим положенням для можливості підлаштування під різних пацієнтів.

Навантажувальна висота не менш 500 мм

Габаритні розміри : Довжина  ≤ 2240 мм

Ширина ≤ 800 мм

Висота  ≤ 720 мм

Маса ≤ кг  140

Максимальна вага пацієнта не більше 150 кг

Вертикальний хід, град  0-90

Горизонтальний хід, мм 500

Зовнішня поверхня стола-вертикалізатора повинна бути стійкою до оброблення 2% водним розчином мийних засобів та дозволеними дезінфек-ційними засобами зареєстрованими в Державному реєстрі дезінфек-ційних засобів України

Гарантійний строк експлуатації повинен бути не менше ніж 12 (дванадцять) місяців.

Гарантійний строк зберігання в пакуванні підприємства-виробника – 2 роки від дати виготовлення.

Інструкція з експлуатації українською  мовою.

Учасник повинен мати сертифікованих виробником спеціалістів для обслуговування та ремонту запропонованого обладнання (надати копію сертифікату)

Наявність декларації про відповідність вимогам технічного регламенту щодо медичних виробів зареєстрованої в Реєстрі осіб відповідальних за введення медичних виробів, активних медичних виробів, які імплантують, та медичних виробів для діагностики in vitro в обіг (надати копію)

Обов’язково прикріпити у своїй пропозиції фото запропонованого товару, щоб замовник міг об’єктивно оцінювати запропоновані учасником товари.

Рік виготовлення не раніше 2023 року

Кількість товару: Стіл - вертикалізатор з регулюванням висоти по горизонтальлі  і вертикалі з електричним приводом  - 1 штука .

 

Термін поставки товару  — з дати укладання договору  по 31.07.2024р.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування