A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне Некомерційне Підприємство "Трускавецька Міська Лікарня" Трускавецької Міської Ради

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі Тушки курки-бройлера замороженої, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 09.02.2024 17:12
Кількість переглядів: 36

Комунальне некомерційне підприємство «Трускавецька міська лікарня» Трускавецької міської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі Тушки курки-бройлера замороженої, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування: Комунальне некомерційне підприємство «Трускавецька міська лікарня» Трускавецької міської ради

Місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 82200 Львівська область, місто Трускавець, вулиця Данилишиних, будинок 62;  01984228

Категорія замовника: Підприємства, установи, організації, зазначені у п. 3 ч 1 ст. 2 ЗУ «Про публічні закупівлі».

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Тушка курки-бройлера заморожена, код ДК 021:2015 – 15110000-2- М’ясо (15112130-6 - Курятина).

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями № UA-2024-02-09-007849-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 308 000,00 грн. (триста вісім  тисяч гривень 00 копійок) з ПДВ в т. ч. за рахунок коштів НСЗУ – 308 000,00грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом наявної інформації про предмет закупівлі в мережі Інтернет та на порталі Prozorro, на підставі отриманої  від потенційного постачальника комерційної пропозиції та примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Розмір бюджетного призначення: 308 000,00 грн. (триста вісім  тисяч гривень 00 копійок) з ПДВ в т. ч. за рахунок коштів НСЗУ – 308 000,00грн згідно фінансового плану установи.

Обґрунтування технічних характеристик предмета закупівлі: Ініціатор закупівлі Заньків Ганна Іванівна   завідувач складом  подала подала заявку із інформацією про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі, а саме:

Наймену-вання продуктів харчування

Характеристика

Оди

ниці виміру

Кіль-

кість

 

Тушка курки-бройлера заморожена, вага 2,0 ±0,5кг

Тушки курей І категорії заморожені патрані.

Показники якості (органолептичні, фізіко-хімічні, мікробіологічні) мають відповідати ДСТУ 3143:2013 «М'ясо птиці (тушки). Обов’язкова наявність маркування,  якісного посвідчення з вказанням нормативного документа, згідно якого виготовлений продукт, дати виготовлення, пакування, умов зберігання.

Тушки курей повинні бути чистими, без залишків пір’я чи пуху, пеньків, колосовидного пір’я,  без згустків крові, подряпин, розрізів шкіри, не ушкоджені, без зламаних кісток, без сторонніх запахів, без холодильних опіків, плям, знебарвлених розлитою жовчю, мати колір властивий даному різновиду птиці. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР (зі змінами),

кг

3500

 Термін поставки товару  — з дати укладання договору  по 31.12.2024р.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування