A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне Некомерційне Підприємство "Трускавецька Міська Лікарня" Трускавецької Міської Ради

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі Послуг з комплексного технічного обслуговування рентгенологічного обладнання, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 01.02.2024 13:29
Кількість переглядів: 35

Комунальне некомерційне підприємство “Трускавецька міська лікарня”

Трускавецької міської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі  Послуг з комплексного технічного обслуговування рентгенологічного обладнання,  розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1.Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

 1.1. Найменування: Комунальне некомерційне підприємство “Трускавецька міська лікарня” Трускавецької міської ради;

1.2. Місце знаходження: вул. Данилишиних, буд.62, м. Трускавець, Львівська обл. 82200;

1.3. Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ - 01984228;

1.4. Категорія замовника: Підприємства, установи, організації, зазначені у п. 3 ч 1 ст. 2 ЗУ «Про публічні закупівлі».

2.Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  Послуги з комплексного технічного рентгенологічного обладнання – код  ДК 021:2015 - 50420000-5: Послуги з ремонту і технічного обслуговування медичного та хірургічного обладнання  (50421200-4 Послуги з ремонту і технічного обслуговування рентгенологічного обладнання).

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями № UA-2024-02-01-007332-a.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 78 100,00 грн. (сімдесят вісім тисяч сто гривень 00 копійок) з ПДВ, в тому числі за рахунок коштів НСЗУ – 71500.00 грн, в тому числі за рахунок власних коштів установи – 6600,00грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі, на підставі отриманої комерційної пропозиції та примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Розмір бюджетного призначення: 78 100,00 грн. (сімдесят вісім тисяч сто гривень 00 копійок) з ПДВ, в тому числі за рахунок коштів НСЗУ – 71500.00 грн, в тому числі за рахунок власних коштів установи – 6600,00грн згідно з фінансовим планом установи.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін надання послуг  — з дати укладання договору по 31.12.2024 р включно.

Обґрунтування технічних характеристик предмета закупівлі: Ініціатор закупівлі – зав відділення, лікар-рентгенолог Олександр Дербаба подав заявку із технічним завданням та вимогами до послуги з комплексного технічного обслуговування рентгенологічного обладнання, а саме:

- Проводити технічне обслуговування рентген техніки у рентген кабінетах, проводити  допуск до експлуатації з відповідним записом у технічному журналі. (вразі ремонту проводити заміри вихідних параметрів з видачею відповідних протоколів), не рідше як раз на рік проводидити випробування трансформаторної олії на діалектричну міцність  з видачею протоколів про стан пробивної напруги масла.  Для вище перерахованих робіт потрібно мати в наявності власну лабораторію

- Перевіряти надійність та міцність усіх механічних вузлів апарату, перевіряти надійність стану комутаційних кабелів живлення  частин апарату. При виявлені дефектів негайно їх усувати.

- Технічне обслуговування здійснюється згідно графіку планово-технічного обслуговування погодженого із Замовником з відповідним записом у технічному журналі. 

- Виконавець несе відповідальність за додержанням своїм представником вимог нормативно-правових актів з охорони праці, пожежної безпеки при виконанні оглядових та ремонтних робіт.

Спеціалісти повинні бути кваліфіковані, з відповідним стажем, пройти навчання на заводах виробниках, навчання по радіаційній безпеці.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування