A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне Некомерційне Підприємство "Трускавецька Міська Лікарня" Трускавецької Міської Ради

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик Послуги з поводження з побутовими відходами, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 10.01.2024 16:53
Кількість переглядів: 37

Комунальне некомерційне підприємство «Трускавецька міська лікарня» Трускавецької міської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик Послуги з поводження з побутовими відходами, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування: Комунальне некомерційне підприємство «Трускавецька міська лікарня» Трускавецької міської ради

Місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 82200 Львівська область, місто Трускавець, вулиця Данилишиних, будинок 62;  01984228

Категорія замовника: Підприємства, установи, організації, зазначені у п. 3 ч 1 ст. 2 ЗУ «Про публічні закупівлі».

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  Послуги з поводження з побутовими відходами, код ДК 021:2015 – 90510000-5 - Утилізація/видалення сміття та поводження зі сміттям (90513000-6 –  Послуги з поводження з безпечними сміттям і відходами та їх утилізація).

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: звіт про договір про закупівлю, укладений без використання електронної системи закупівель № UA-2024-01-10-008418-a .

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 125 236, 26 грн. (Сто двадцять п’ять тисяч двісті тридцять шість  гривень 26 копійок) з ПДВ, в  тому числі за рахунок коштів місцевого бюджету – 102 582, 22 грн (сто дві тисячі п’ятсот вісімдесят дві гривень 22 копійок), в тому числі власних коштів установи – 22 654, 04 грн (двадцять дві тисячі шістсот п’ятдесят чотири 04 копійки). Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі розраховано відповідно до Рішення виконавчого комітету Трускавецької міської ради № 319 від 29 червня 2022 року про встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами.

Розмір бюджетного призначення: : 125 236, 26 грн. (Сто двадцять п’ять тисяч двісті тридцять шість  гривень 26 копійок) з ПДВ згідно фінансового плану установи.

Обґрунтування технічних характеристик предмета закупівлі: Ініціатор закупівлі заступник директора з економічних питань Іван Герльовський  подав заявку із технічним завданням та вимогами до Послуг з поводження з побутовими відходами, а саме: надання якісних послуг відповідно до вимог законодавства про відходи, санітарних норм і правил, правил надання послуг з поводження з побутовими відходами, затверджених Кабінетом Міністрів України, та у відповідності до умов підписаного Договору з урахуванням вимог чинного законодавства України із захисту довкілля.

Термін надання послуг — з дати укладення договору до  31 грудня 2024 року.

Кількісною характеристикою предмета закупівлі є обсяг, за одиницю виміру послуги приймається 1 послуга (Послуги з поводження з побутовими відходами - 1 послуга (Під однією послугою слід розуміти поводження з побутовими відходами в кількості 82,95 тонн.).

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування