A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Трускавецька міська лікарня" Трускавецької міської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі Коров’ячого молока сирого 3,2-3,6 % жирності

Дата: 12.12.2023 11:03
Кількість переглядів: 59

Комунальне некомерційне підприємство “Трускавецька міська лікарня”

Трускавецької міської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі Коров’ячого молока сирого 3,2-3,6 % жирності, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1.Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

1.1. Найменування: Комунальне некомерційне підприємство “Трускавецька міська лікарня” Трускавецької міської ради;

1.2. Місце знаходження: вул. Данилишиних, буд.62, м. Трускавець, Львівська обл. 82200;

1.3. Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ - 01984228;

1.4. Категорія замовника: Підприємства, установи, організації, зазначені у п. 3 ч 1 ст. 2 ЗУ «Про публічні закупівлі».

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Коров’яче молоко сире 3,2-3,6 % жирності, код ДК 021:2015 – 03330000-3 – Продукція фермерського тваринництва (03333000-4 – Коров’яче молоко сире).

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями:№  UA-2023-12-12-005067-a.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 390 000,00 грн. (Триста дев’яносто тисяч гривень 00 копійок) з ПДВ. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом наявної інформації про предмет закупівлі на порталі Prozorro, на підставі отриманих від потенційних постачальників комерційних пропозицій та примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами).

Розмір бюджетного призначення:  390 000,00 грн. (Триста дев’яносто тисяч гривень 00 копійок) з ПДВ згідно з фінансовим планом установи.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Ініціатор закупівлі Юркевич Ольга Йосипівна – сестра медична з дієтичного харчування КНП “Трускавецька міська лікарня” ТМР подала орієнтовану потребу предмета закупівлі на 2024 рік разом  із інформацією про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики, а саме:

Наймену-вання

Характеристика

Одиниці виміру

Кіль-

кість

 

Коров’я-че молоко сире 3,2-3,6 % жирності

Молоко не менше 3,2-3,6% жирності. Смак колір та запах повинен бути притаманний молочному продукту, консистенція однорідна, без сторонніх, не притаманних свіжому молоку присмаків та запахів. Колір білий, рівномірний за всією масою. Залишковий термін придатності не менше 90% від загального терміну зберігання, визначеного виробником даного товару. Молоко відповідає вимогам ДСТУ 3662:2018 Молоко-сировина коров`яче. Технічні умови та Вимогам  до безпечності та якості молока і молочних продуктів затвердженим наказом Мінагро-політики України №118 від 12.03.2019 року. Товар обов’язково повинен містити маркування із зазначення назви харчового продукту, назви та адреси підприємства-виробника, ваги нетто, склад, дати виготовлення, терміну придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО»

літри

13000

 

Термін поставки товару  —  з 01 січня 2024року до  31 грудня 2024 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування