A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Трускавецька міська лікарня" Трускавецької міської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі Цибулі ріпчастої свіжої, ґатунок перший, від 4 см, ДСТУ 3234, 1 кг, Капусти білоголової свіжої, середньостиглої, перший ґатунок, ДСТУ 7037, 1 кг, Буряка столового першого ґатунку, 5-10 см, ДС

Дата: 11.09.2023 14:42
Кількість переглядів: 67

Комунальне некомерційне підприємство «Трускавецька міська лікарня» Трускавецької міської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі Цибулі ріпчастої свіжої, ґатунок перший, від 4 см, ДСТУ 3234, 1 кг, Капусти білоголової свіжої, середньостиглої, перший ґатунок, ДСТУ 7037, 1 кг, Буряка столового першого ґатунку, 5-10 см, ДСТУ 7033, 1 кг,Моркви свіжої, першого товарного сорту, ДСТУ 7035, 1 кг, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування: Комунальне некомерційне підприємство «Трускавецька міська лікарня» Трускавецької міської ради

Місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 82200 Львівська область, місто Трускавець, вулиця Данилишиних, будинок 62;  01984228

Категорія замовника: Підприємства, установи, організації, зазначені у п. 3 ч 1 ст. 2 ЗУ «Про публічні закупівлі».

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  Цибуля ріпчаста свіжа, ґатунок перший, від 4 см, ДСТУ 3234, 1 кг, Капуста білоголова свіжа, середньостигла, перший ґатунок, ДСТУ 7037, 1 кг, Буряк столовий першого ґатунку, 5-10 см, ДСТУ 7033, 1 кг, Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035, 1 кг - код ДК 021:2015 – 03220000-9: Овочі, фрукти та горіхи.

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Запит ціни пропозиції № UA-2023-09-11-006121-a.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 9 350, 00 грн. (Дев’ять   тисяч триста п’ятдесят гривень 00 копійок) з ПДВ. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі та примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Розмір бюджетного призначення: 9 350, 00 грн. (Дев’ять тисяч триста п’ятдесят гривень 00 копійок)  з ПДВ згідно фінансового плану установи.

 Обґрунтування технічних характеристик предмета закупівлі: Ініціатор закупівлі сестра медична з дієтичного харчування  Ольга ЮРКЕВИЧ подала заявку із інформацією про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі, а саме

Технічні характеристики предмета закупівлі: Цибуля ріпчаста свіжа

Ґатунок

Можливі значення:  перший

 

Поперечний діаметр

Можливі значення:   від 4 см

 

Відповідність ДСТУ 3234

Можливі значення:   Так

 

Технічні характеристики предмета закупівлі Капуста білоголова свіжа, середньостигла

Ґатунок

Можливі значення:  перший

 

Відповідність ДСТУ 7037

Можливі значення:  Так

 

Строк дозрівання

Можливі значення:   середньостигла

 

Технічні характеристики предмета закупівлі Буряк столовий

Ґатунок

Можливі значення:   перший

 

Діаметр коренеплоду

Можливі значення:  5-10 см

 

Відповідність ДСТУ 7033

Можливі значення:  Так

 

Технічні характеристики предмета закупівлі Морква свіжа

Відповідність ДСТУ 7035

Можливі значення:  Так

 

Товарний сорт

Можливі значення:  перший

 
       

 

Термін постачання товару  — з дати укладання договору по 31 грудня 2023р.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування