A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Трускавецька міська лікарня" Трускавецької міської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі Масла вершкового вагового, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 28.12.2022 11:51
Кількість переглядів: 26

Комунальне некомерційне підприємство “Трускавецька міська лікарня”

Трускавецької міської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі Масла вершкового вагового,  розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1.Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

 1.1. Найменування: Комунальне некомерційне підприємство “Трускавецька міська лікарня” Трускавецької міської ради;

1.2. Місце знаходження: вул. Данилишиних, буд.62, м. Трускавець, Львівська обл. 82200;

1.3. Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ - 01984228;

1.4. Категорія замовника: Підприємства, установи, організації, зазначені у п. 3 ч 1 ст. 2 ЗУ «Про публічні закупівлі».

2.Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  Код ДК 021:2015 — 15530000-2 — Вершкове масло — Масло вершкове вагове.

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями  №UA-2022-12-28-003865-a.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 175 000, 00 грн. (Сто сімдесят п’ять   тисяч гривень 00 копійок) з ПДВ. 

 Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Розмір бюджетного призначення: 175 000, 00 грн. (Сто сімдесят п’ять тисяч гривень 00 копійок) з ПДВ згідно з фінансовим планом установи.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін постачання —  по 31.12.2023р.

Якісні та технічні характеристики заявленої кількості предмета закупівлі визначені з урахуванням реальних потреб підприємства та оптимального співвідношення ціни та якості.

Враховуючи зазначене, замовник прийняв рішення стосовно застосування таких технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Найменування продуктів харчування

Характеристика

Одиниця виміру

Кіль-

кість

 

Масло вершкове вагове не менше 72,5%.

Вміст жиру масла вершкового не менше 72,5%. Жири та вершки коров’ячого молока 100%. Смак  і запах  вершковий,  можливий присмак пастеризації. Без сторонніх присмаків і запахів, без рослинних жирів. Колір від світло-жовтого до жовтого, однорідний за всією масою. Запах чистий, характерний для вершків, без сторонніх запахів. Консистенція щільна, пластична, однорідна. Поверхня у розрізі блискуча або слабко блискуча, або злегка матова, допускаються поодинокі маленькі краплинки вологи. Упаковка, без ознак талості та механічних пошкоджень, повинна відповідати ДСТУ 4399:2005 Масло вершкове та ТУ, містити етикетку із зазначенням дати виготовлення, пакування, терміну придатності та умов зберігання, а також відсутності ГМО. Фасування: ящи-ком не менше 5 кг - не більше 10кг.

кг

700

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування