A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Трускавецька міська лікарня" Трускавецької міської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі дизельного генератора, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 24.11.2022 13:19
Кількість переглядів: 58

Комунальне некомерційне підприємство «Трускавецька міська лікарня» Трускавецької міської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі дизельного генератора, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 (оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування: Комунальне некомерційне підприємство «Трускавецька міська лікарня» Трускавецької міської ради

 

Місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 82200 Львівська область, місто Трускавець, вулиця Данилишиних, будинок 62;  01984228

Категорія замовника: Підприємства, установи, організації, зазначені у п. 3 ч 1 ст. 2 ЗУ «Про публічні закупівлі».

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  Дизельний генератор за ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» 31120000-3: Генератори (код номенклатурної позиції 31121100-1 — Дизель-генераторні установки).

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями  UA-2022-11-24-008550-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 455305,00 грн (чотириста п’ятдесят п’ять тисяч триста п’ять гривень 00 копійок) з урахуванням ПДВ. Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості товарів методом порівняння ринкових цін відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275

Розмір бюджетного призначення: 455305,00 грн (чотириста п’ятдесят п’ять тисяч триста п’ять гривень 00 копійок) з урахуванням ПДВ згідно фінансового плану установи та довідок про зміни до плану використання бюджетних коштів.

Обґрунтування технічних, якісних характеристик:

Орієнтовні технічні характеристики згідно потреби Замовника:

№ п/п

Найменування параметру

Значення

1

Потужність номінальна, кВт

не менше 31

2

Потужність номінальна, кВА

не більше 50

3

Потужність максимальна, кВт

не більше 55

4

Потужність максимальна, кВА

не менше 35

5

Вихідна напруга, В

230/400

6

Частота струму, Гц

50

7

Місткість паливного баку, л

не менше 95

8

Витрата палива при 100% навантаження, л/год

не більше 11

9

Тип двигуна (вказати модель та марку)

Дизельний

10

Кількість акумуляторних батарей

не менше 2

11

Тип генератора (вказати модель та марку)

Синхронний

12

ККД генератора, %

не менше 80

13

Коефіцієнт потужності

не менше 0,8

14

Напрацювання до першого ТО, мотогодин

не менше 50

15

Міжсервісний інтервал, мотогодин

не менше 250

16

Гарантійний термін, місяців

не менше 12

 

Вимоги до комплектації дизель-генераторної установки

п/п

Найменування параметру

1

Акумуляторні батареї свинцево-кислотні (2 шт.)

2

Система охолодження двигуна (рідинна)

3

Підігрівач охолоджуючої рідини не менше 1.5 кВт

4

Автоматичний ввід резерву, моторизований

5

Автоматичний зарядний пристрій АКБ

6

Паливний бак вбудований в раму ДГУ, аналоговим датчиком рівня палива та заправною горловиною з можливістю ручної заправки

7

Кнопка аварійної зупинки двигуна

 

Додаткові вимоги:

1. Рік виготовлення товару – не раніше 2022 р. (надати гарантійний лист).

2. Дизельний генератор може встановлюватись на вулиці та експлуатуватись в будь-яку погоду.

3. Товар містить маркування відповідно до стандартів виробника, яке надає змогу: ідентифікувати Товар, його походження, дату виробництва (надати гарантійний лист).

4. Гарантійний строк на товар не є меншим, ніж строк придатності, що зазначений заводом- Виробником, але не менше 12 місяців.

5. Товар новий, не перебував в експлуатації, термін та умови його зберігання не порушені (надати гарантійний лист).

6. Товар якісний та відповідає діючим стандартам та нормам.

7. Предмет закупівлі (товар, тара, пакування, транспортування) не завдає шкоди навколишньому середовищу та передбачає заходи щодо захисту довкілля (надати гарантійний лист).

8. Виробник дизель-генератора: країни ЄС, США, Україна (надати лист-підтвердження з вказанням назви Виробника, місцезнаходження, контактні дані).

10. Якість товару підтверджується (завірені виробником):

- українським сертифікатом відповідності,

- декларацією про відповідність продукції: технічному регламенту з електромагнітної сумісності обладнання (постанова КМУ від 16.12.2015 №1077); технічному регламенту низьковольтного електротехнічного обладнання (постанова КМУ від 16.12.2015 №1067); технічному регламенту безпеки машин (постанова КМУ від 30.01.2013 №62),

- офіційною технічною специфікацією або технічним паспортом від виробника (завірених виробником) з зазначенням всіх параметрів, що вимагаються Замовником в тендерній документації,

- інструкцією з монтажу та експлуатації.

11. Учасник має підтвердити наявність сервісного центру з обслуговування та ремонту дизельних електростанцій даної торгової марки (з зазначенням точної адреси, ПІБ контактних осіб, контактних телефонів та електронної пошти для офіційного листування, щодо питань сервісного, гарантійного, ремонтного обслуговування тощо).

12. Учасник повинен надати Гарантійний лист про те що у вартість запропонованого обладнання входить доставка, розвантаження, пусконалагоджувальні роботи, тестовий запуск та інструктаж персоналу Замовника.

13. Строки поставки Товару – до 31.12.2022р.

14. Місце поставки Товару – м. Трускавець, вул. Данилишиних, 62.

15. Учасник повинен надати завірену Учасником таблицю (таблиця 1) відповідності технічних характеристик запропонованої дизель-генераторної установки, яка складена і заповнена за формою, що наведена нище (Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі) завірена підписом та печаткою (за наявності) виробника дизельної електростанції.

16. Спроможність учасника поставити запропонований товар повинна підтверджуватись гарантійним листом від заводу виробника (або його уповноваженого представника) запропонованої дизельної електростанції, що підтверджує можливість поставки, здійснення гарантійної підтримки, здійснення ремонту та проведення навчання персоналу Замовника фахівцями виробниками (або його уповноваженого представника, дилера).

17. Учасник повинен надати технічний паспорт запропонованого обладнання, завірений виробником запропонованого обладнання, а також підготовлену виробником товару фактичну калькуляцію собівартості товару.

18. Надати інформацію від виробника зазначеного товару, що є предметом закупівлі, про ступінь локалізації виробництва, розрахований виробником та підтверджений Міністерством економіки України у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України. Така інформація щодо товарів, що є предметом закупівлі, з підтвердженим ступенем локалізації виробництва, перевіряється Замовником у відповідному переліку, оприлюдненому на офіційному веб-сайті Міністерства економіки України.

19. Умови оплати – відповідно до умов договору.

20. Учасник надає гарантійний лист про те, що запропонований дизель генератор не походить з російської федерації чи республіки білорусь.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування