A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Трускавецька міська лікарня" Трускавецької міської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі Хліба пшеничного та хліа із суміші житньо-пшеничного борошна, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 05.10.2022 11:00
Кількість переглядів: 24

Комунальне некомерційне підприємство “Трускавецька міська лікарня”

Трускавецької міської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі Хліба пшеничного  та  хліа із суміші житньо-пшеничного борошна, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1.Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

 1.1. Найменування: Комунальне некомерційне підприємство “Трускавецька міська лікарня” Трускавецької міської ради;

1.2. Місце знаходження: вул. Данилишиних, буд.62, м. Трускавець, Львівська обл. 82200;

1.3. Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ - 01984228;

1.4. Категорія замовника: Підприємства, установи, організації, зазначені у п. 3 ч 1 ст. 2 ЗУ «Про публічні закупівлі».

2.Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  Код ДК 021:2015 — 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (15811100-7 - Хліб) -  Хліб пшеничний та  хліб із суміші житньо-пшеничного борошна.

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги: № UA-2022-10-05-009684-a.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 59430,00 грн (П’ятдесят дев’ять тисяч чотириста тридцять гривень 00 копійок) з ПДВ. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Розмір бюджетного призначення: : 59430,00 грн (П’ятдесят дев’ять тисяч чотириста тридцять гривень 00 копійок) з ПДВ згідно з фінансовим планом установи.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін постачання — з дати укладання договору по 31.12.2022р.

Якісні та технічні характеристики заявленої кількості предмета закупівлі визначені з урахуванням реальних потреб підприємства та оптимального співвідношення ціни та якості.

Враховуючи зазначене, замовник прийняв рішення стосовно застосування таких технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Найменування продуктів харчування

Характеристика

Одиниця виміру

Кіль-

кість

 

Хліб пшенич-ний

Хліб овальний або круглий, вагою 600-800гр.  Хліб з пшеничного борошна вищого ґатунку відповідає ДСТУ 7517:2014 Хліб із пшеничного борошна.

Без ГМО, свіжий (нічної випічки) з терміном придатності 24 год. Доставка у заклад кожного дня з 6:00 до 11:00год

Зовнішній вигляд повинен відповідати хлібній формі, в якій проводиться випічка  з дещо випуклою верхньою кіркою. Форма округла, не розпливчаста без притиску. Поверхня без великих тріщин і підривів. Колір зо­ло­тисто-коричневий.  Хліб повинен бути пропечений, не вологий на дотик. Еластичний, після легкого натиснення пальцями м'якуш повинен приймати початкову форму.  Без грудочок та слідів непромісу. Пористість розвинена без пустот і ущільнень.  Смак повинен бути властивий даному виду виробу, без стороннього присмаку. Запах: властивий даному виду виробу, без стороннього запаху. В хлібі не допускаються сторонні домішки, хруст від мінеральних домішок, ознаки хвороб та плісняви. Не нарізний.

Продукт не повинен містити ГМО, рослинних жирів,стабілізаторів,барвників,ароматизаторів. Товар, що постачається повинен мати необхідні сертифікати якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України.

кг

840

Хліб із суміші житньо-пшеничного борошна

Хліб овальний або круглий вагою 600-800гр.  Хліб із суміші житньо-пшеничного борошна відповідає вимогам ДСТУ 4583:2006 Хліб із житнього та суміші житнього і пшеничного борошна.

Без ГМО, свіжий (нічної випічки) з терміном придатності не більше 36 годин. Доставка у заклад кожного ранку з 6:00 до 11:00год

Зовнішній вигляд повинен відповідати хлібній формі, в якій проводиться випічка  з дещо випуклою верхньою кіркою. Форма округла, не розпливчаста без притиску. Поверхня без великих тріщин і підривів. Колір зо­ло­тисто-коричневий.  Хліб повинен бути пропечений, не вологий на дотик. Еластичний, після легкого натиснення пальцями м'якуш повинен приймати початкову форму. Без грудочок та слідів непромісу. Пористість розвинена без пустот і ущільнень. Смак повинен бути властивий дано-му виду виробу, без стороннього присмаку. Запах: властивий даному виду виробу, без стороннього запаху. В хлібі не допускаються сторонні домішки, хруст від мінеральних домішок, ознаки хвороб та плісняви. Не нарізний. Продукт не повинен містити ГМО, рослинних жирів, стабілізаторів, барвників, ароматизаторів. Товар, що постачається повинен мати необхідні сертифікати якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експерти-зи, або іншій подібний документ, що підтверд-жує відповідність товару вимогам, встанов-леним до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України.

кг

1050

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування