A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Трускавецька міська лікарня" Трускавецької міської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі Яєць курячих харчових, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 04.10.2022 10:56
Кількість переглядів: 24

Комунальне некомерційне підприємство “Трускавецька міська лікарня”

Трускавецької міської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі Яєць курячих харчових, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1.Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

 1.1. Найменування: Комунальне некомерційне підприємство “Трускавецька міська лікарня” Трускавецької міської ради;

1.2. Місце знаходження: вул. Данилишиних, буд.62, м. Трускавець, Львівська обл. 82200;

1.3. Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ - 01984228;

1.4. Категорія замовника: Підприємства, установи, організації, зазначені у п. 3 ч 1 ст. 2 ЗУ «Про публічні закупівлі».

2.Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  Код ДК 021:2015 — 03140000-4: Продукція тваринництва та супутня продукція (03142500-3 — Яйця) -  Яйця курячі харчові.

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Спрощена закупівля № UA-2022-10-04-004747-a.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі  52200,00грн. (П’ятдесят дві тисячі  двісті гривень 00 копійок) з ПДВ. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Розмір бюджетного призначення52200,00грн. (П’ятдесят дві тисячі  двісті гривень 00 копійок) з ПДВ згідно з фінансовим планом установи.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін постачання — з дати укладання договору по 31.12.2022р.

Якісні та технічні характеристики заявленої кількості предмета закупівлі визначені з урахуванням реальних потреб підприємства та оптимального співвідношення ціни та якості.

Враховуючи зазначене, замовник прийняв рішення стосовно застосування таких технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Найменування продуктів харчува

ння

Характеристика

Одиниці виміру

Кіль-

кість

 

Яйця курячі харчові

 

Яйця курячі харчові свіжі, І категорії (вагою не менше  53 г) фасовані в лотки з подальшою упаковкою в картонні ящики. Поверхня чиста, ціла, не ушкоджена, не повинно бути плям крові або посліду, запах притаманний свіжому яйцю. Кожне яйце промарковане штампом, на якому вказана категорія яйця. Яйця курячі - повинні відповідати вимогам ДСТУ 5028:2008. Яйця курячі харчові технічні умови. Упаковка товару повинна відповідати діючим державним стандартам і правилам, забезпечувати захист і зберігання товару від пошкодження під час транспортування від місця завантаження до місця поставки (відвантаження)

 

шт

9000

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування