A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Трускавецька міська лікарня" Трускавецької міської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі Тушки курки-бройлера замороженої, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 05.01.2023 15:17
Кількість переглядів: 20

Комунальне некомерційне підприємство “Трускавецька міська лікарня”

Трускавецької міської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі Тушки  курки-бройлера замороженої, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1.Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

 1.1. Найменування: Комунальне некомерційне підприємство “Трускавецька міська лікарня” Трускавецької міської ради;

1.2. Місце знаходження: вул. Данилишиних, буд.62, м. Трускавець, Львівська обл. 82200;

1.3. Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ - 01984228;

1.4. Категорія замовника: Підприємства, установи, організації, зазначені у п. 3 ч 1 ст. 2 ЗУ «Про публічні закупівлі».

2.Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  Код ДК 021:2015 — 15110000-2- М’ясо (15112130-6 - Курятина) — Тушка курки-бройлера заморожена.

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями № UA-2023-01-05-001974-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 455000,00 грн (чотириста п’ятдесят п’ять тисяч гривень 00 копійок) з ПДВ. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі та  примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Розмір бюджетного призначення: 455000,00 грн (чотириста п’ятдесят п’ять тисяч гривень 00 копійок) з ПДВ згідно з фінансовим планом установи.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін постачання — з дати укладання договору по 31.12.2023р.

Якісні та технічні характеристики заявленої кількості предмета закупівлі визначені з урахуванням реальних потреб підприємства та оптимального співвідношення ціни та якості.

Враховуючи зазначене, замовник прийняв рішення стосовно застосування таких технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Найменування продуктів харчування

Характеристика

Одиниця виміру

Кіль-

кість

 

Тушка курки-бройлера заморожена, вага 2,0 ±0,5кг

Тушки курей І категорії заморожені патрані.

Показники якості (органолептичні, фізіко-хімічні, мікробіологічні) мають відповідати ДСТУ 3143:2013 «М'ясо птиці (тушки). Обов’язкова наявність маркування,  якісного посвідчення з вказанням нормативного документа, згідно якого виготовлений продукт, дати виготовлення, пакування, умов зберігання. Тушки курей повинні бути чистими, без залишків пір’я чи пуху, пеньків, колосовидного пір’я,  без згустків крові, подряпин, розрізів шкіри, не ушкоджені, без зламаних кісток, без сторонніх запахів, без холодильних опіків, плям, знебарвлених розлитою жовчю, мати колір властивий даному різновиду птиці. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР (зі змінами).

кг

5000

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування