A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Трускавецька міська лікарня" Трускавецької міської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі Борошна вищого гат., крупи пшоняної, вівсяних пластівців ваг., рису круглого шліфованого, крупи гречаної, крупи ячмінної, крупи пшеничної, крупи кукурудзяної, крупи перлової, розміру бюджетн

Дата: 06.01.2023 11:16
Кількість переглядів: 26

Комунальне некомерційне підприємство “Трускавецька міська лікарня”

Трускавецької міської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі Борошна вищого гат., крупи пшоняної, вівсяних пластівців ваг., рису круглого шліфованого, крупи гречаної, крупи ячмінної, крупи пшеничної, крупи кукурудзяної, крупи перлової, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1.Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

 1.1. Найменування: Комунальне некомерційне підприємство “Трускавецька міська лікарня” Трускавецької міської ради;

1.2. Місце знаходження: вул. Данилишиних, буд.62, м. Трускавець, Львівська обл. 82200;

1.3. Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ - 01984228;

1.4. Категорія замовника: Підприємства, установи, організації, зазначені у п. 3 ч 1 ст. 2 ЗУ «Про публічні закупівлі».

2.Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  Код ДК 021:2015 — 15610000-7: Продукція борошномельно-круп'яної промисловості -  Борошно вищого гат., крупа пшоно, вівсяні пластівці ваг., рис круглий шліфований, крупа гречана, крупа ячмінна, крупа пшенична, крупа кукурудзяна, крупа перлова.

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями № UA-2023-01-06-000416-a.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 188700, 00 грн. (Сто вісімдесят вісім тисяч сімсот гривень 00 копійок) з ПДВ. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі та примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Розмір бюджетного призначення: : 188700, 00 грн. (Сто вісімдесят вісім тисяч сімсот гривень 00 копійок) з ПДВ .згідно з фінансовим планом установи.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін постачання — з дати укладання договору по 31.12.2023р.

Якісні та технічні характеристики заявленої кількості предмета закупівлі визначені з урахуванням реальних потреб підприємства та оптимального співвідношення ціни та якості.

Враховуючи зазначене, замовник прийняв рішення стосовно застосування таких технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Найменування продуктів харчува

ння

Характеристика

Одиниці виміру

Кіль-

кість

 

Борошно вищого  гат (код ДК 021:2015 15612100-2- Борошно пшеничне)

Пшеничне, вищого ґатунку - повинно відповідати вимогам ДСТУ 46.004-99. Колір: білий. Запах: властивий пшеничному борошну, без сторонніх запахів. Смак: властивий пшеничному борошну, без сторонніх присмаків, не кислий, не гіркий. Забрудненість і зараженість шкідниками - не допускається. На етикетці зазначено: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Необхідне фасування, що може постачатися: пакети, мішки – 5кг,10 кг, 25 кг.

кг

500

Крупа пшоно (код ДК 021:2015 15613000-8 - Продукція із зерна зернових культур)

Пшоно повинно бути розсипчастою масою, характерною для цього виду крупів, шліфоване, жовтого кольору різних відтінків. Крупа повинна бути чистою, без сміття. Не допускається зараження шкідниками зерна. Запах має бути властивим пшону, без затхлого, пліснявого та іншого стороннього запаху. Смак має бути властивим пшону, без сторонніх присмаків, не кислий, не гіркий. Якість пшона повинна відповідати ДСТУ 1055: 2006. Кожна одиниця фасування повинна містити належне маркування державною мовою згідно з ДСТУ 1055: 2006, Законом України «Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини». Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Необхідне фасування, що може постачатися: пакети, мішки – 5кг,10 кг, 25 кг.

кг

300

Вівсяні пластівці ваг. (код ДК 021:2015 15613380-5 – Вівсяні пластівці)

Вівсяні пластівці мають бути білого з відтінками від кремового до жовтуватого кольору. Запах має бути властивим вівсяній крупі, без сторонніх запахів, не затхлий, не пліснявий. Смак має бути властивим вівсяній крупі без сторонніх присмаків, не гіркий. Не допускається зараження шкідниками. Якість крупи вівсяної повинна відповідати ДСТУ 7698:2015. Кожна одиниця фасування повинна містити належне маркування державною мовою згідно з ДСТУ 7698:2015, Законом України «Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини». Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Необхідне фасування, що може постачатися: пакети, мішки – 5кг,10 кг, 25 кг.

кг

700

Рис круглий шліфова-

ний (код ДК 021:2015 15614200-7 - Рис шліфований)

Рис круглий шліфований повинен відповідати  ДСТУ 4965:2008 Рис. Технічні умови. Сухий, чистий без сторонніх домішок. Розсипчаста маса, характерна для цього виду крупів. Допускається наявність дрібнодроблених крупів не більше ніж 3,0 % за масою. Смак і запах: притаманні для цього виду крупів без стороннього присмаку та запаху і ознак затхлості та плісняви. Консистенція після варіння: властива готовим другим стравам, звареним до повної кулінарної готовності. Допускається незначна розвареність крупи. Не дозволяється зараженість та забрудненість шкідниками. Маркування на упаковці із зазначенням назви харчового продукту, назви та адреси підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності, умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Необхідне фасування, що може постачатися: пакети, мішки – 5кг,10 кг, 25 кг.

кг

700

Крупа гречана (код ДК 021:2015 - 15613000-8 - Продукція із зерна зернових культур)

Крупа гречана повинна відповідати ДСТУ 7697:2015 Крупи гречані. Технічні умови. Запах – властивий гречаній крупі без цвілого, затхлого та інших сторонніх запахів. Смак – властивий гречаній крупі без сторонніх присмаків. Ядро цільне без стороннього запаху, суха вологість не повинна перевищувати норм. Не дозволяється зараженість та забрудненість шкідниками. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Необхідне фасування, що може постачатися: пакети, мішки – 5кг,10 кг, 25 кг.

кг

1000

Крупа ячмінна (код ДК 021:2015 15613000-8 - Продукція із зерна зернових культур)

Крупа ячмінна повинна відповідати нормам ДСТУ 7700:2015 Крупи ячмінні. Розсипчаста маса, характерна для цього виду крупів. Допускають наявність дрібнодроблених крупів не більше ніж 3,0 % за масою. Колір: жовтоватий іноді з зеленим відтінком.

Смак і запах: притаманні для цього виду крупів без стороннього присмаку та запаху і ознак затхлості та плісняви. Консистенція після варіння: властива готовим другим стравам, звареним до повної кулінарної готовності. Допускається незначна розвареність крупи. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Необхідне фасування, що може постачатися: пакети, мішки – 5кг,10 кг, 25 кг.

кг

500

Крупа пшенична (код ДК 021:2015 15613000-8 - Продукція із зерна зернових культур)

Крупа пшенична повинна мати колір властивий пшеничній крупі, вологість не більше 14%, домішок не більше 0,3%. Не допускається присутність шкідників, чиста, суха, без затхлості та плісняви. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність.

Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Товар повинен відповідати ДСТУ 7699:2015 Крупи пшеничні. Технічні умови. Необхідне фасування, що може постачатися: пакети, мішки – 5кг,10 кг, 25 кг.

кг

300

Крупа кукурудзяна (код ДК 021:2015 15613000-8 - Продукція із зерна зернових культур)

Крупа кукурудзяна. Крупа мілкого помелу повинна бути розсипчаста, жовтого кольору, однорідного розміру, без грудочок, без стороннього запаху та присмаку, суха, чиста. Не заражена шкідниками, без смітних домішок. Якість повинна відповідати ДСТУ 1055:2006 Крупи, що швидко розварюються. Технічні умови. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Необхідне фасування, що може постачатися: пакети, мішки – 5кг,10 кг, 25 кг.

кг

300

Крупа перлова (код ДК 021:2015 - 15613000-8 - Продукція із зерна зернових культур)

Запах – властивий перловій  крупі без цвілого, затхлого та інших сторонніх запахів. Смак – властивий перловій  крупі без сторонніх присмаків. Не дозволяється зараженість та забрудненість  шкідниками. Крупа перлова повинна  мати коричневий колір з кремовим відтінком, притаманний крупі  смак та запах, бути чистими, сухими , без затхлості та плісняви. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання.  Якість повинна відповідати ДСТУ 7699:2015 Крупи пшеничні. Технічні умови. Необхідне фасування, що може постачатися: пакети, мішки – 5кг,10 кг, 25 кг.

кг

300

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування