ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі Буряка столового, моркви столової, цибулі ріпчастої, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Комунальне некомерційне підприємство «Трускавецька міська лікарня» Трускавецької міської ради
ОБҐРУНТУВАННЯ
технічних та якісних характеристик закупівлі Буряка столового, моркви столової, цибулі ріпчастої, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
Найменування: Комунальне некомерційне підприємство «Трускавецька міська лікарня» Трускавецької міської ради
Місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 82200 Львівська область, місто Трускавець, вулиця Данилишиних, будинок 62; 01984228
Категорія замовника: Підприємства, установи, організації, зазначені у п. 3 ч 1 ст. 2 ЗУ «Про публічні закупівлі».
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Буряк столовий, морква столова, цибуля ріпчаста - 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи.
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями №UA-P-2023-05-12-004454-b.
Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 17000, 00 грн. (Сімнадцять тисяч гривень 00 копійок) з ПДВ. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі та примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 із змінами.
Розмір бюджетного призначення: 17000, 00 грн. (Сімнадцять тисяч гривень 00 копійок) з ПДВ згідно фінансового плану установи.
Обґрунтування технічних характеристик предмета закупівлі: Ініціатор закупівлі сестра медична з дієтичного харчування Ольга ЮРКЕВИЧ подала заявку із інформацією про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі, а саме:
Найменування продуктів харчування |
Характеристика |
Одиниці виміру |
Кіль- кість
|
Буряк столовий (код ДК 021:2015 03221111-7 – Буряк) |
Буряк столовий, вирощений в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Коренеплоди свіжі, чисті, здорові, сухі, однорідні за формою. Форма, запах, смак, вага – властиві даному ботанічному сорту, без сторонніх запахів та присмаку, колір – темно-червоний, без світлих вкраплень. Не допускається наявність гнилого, пошкодженого шкідниками, ураженого хворобами, в’ялого, підмороженого плоду. Без ГМО. Плоди урожаю 2022 року. Оцінка якості – відповідно до ДСТУ 7033:2009. |
кг |
500 |
Морква столова (код ДК 021:2015 - 03221112-4 – Морква) |
Морква, вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Коренеплоди свіжі, чисті, здорові, сухі, однорідні за формою. Форма, запах, смак, колір, довжина – властиві даному ботанічному сорту, без сторонніх запахів та присмаку. Не допускається наявність гнилого, пошкодженого шкідниками, ураженого хворобами, в’ялого, підмороженого плоду. Без ГМО. Плоди урожаю 2022 року. Оцінка якості – відповідно до ДСТУ 7035:2009. |
кг |
150 |
Цибуля ріпчаста (код ДК 021:2015 03221113-1 - Цибуля) |
Цибуля ріпчаста, вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, цибулини дозрілі, непророслі, відбірні, свіжі, сухі, з сухою шийкою 5-10 см, без будь-яких пошкоджень, домішок, стрілок. Форма, запах, смак – властиві даному ботанічному сорту, діаметр від 5-6 см. Не допускається наявність гнилого, пошкодженого шкідниками, ураженого хворобами, в’ялого, підмороженого плоду. Без ГМО. Плоди урожаю 2022 року. Оцінка якості – відповідно до ДСТУ 3234-95. |
кг |
100 |
Термін постачання товару — з дати укладання договору по 31 грудня 2023р.