A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Трускавецька міська лікарня" Трускавецької міської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі Послуг з гістологічного дослідження операційного та біопсійного матеріалу, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 22.02.2023 17:03
Кількість переглядів: 40

Комунальне некомерційне підприємство «Трускавецька міська лікарня» Трускавецької міської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ

 

технічних та якісних характеристик закупівлі Послуг з гістологічного дослідження операційного та біопсійного матеріалу, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування: Комунальне некомерційне підприємство «Трускавецька міська лікарня» Трускавецької міської ради

Місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 82200 Львівська область, місто Трускавець, вулиця Данилишиних, будинок 62;  01984228

Категорія замовника: Підприємства, установи, організації, зазначені у п. 3 ч 1 ст. 2 ЗУ «Про публічні закупівлі».

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  Послуги з гістологічного дослідження операційного та біопсійного матеріалу - 85110000-3  Послуги лікувальних закладів та супутні послуги (85111800-8 Послуги з патологоанатомічних досліджень).

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями   №UA-2023-02-22-012969-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 215000, 00 грн. (Двісті п'ятнадцять  тисяч гривень 00 копійок) з ПДВ. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним  аналізом наявної інформації в електронній системі на порталі Prozorro.

Розмір бюджетного призначення: 215000, 00 грн. (Двісті п'ятнадцять  тисяч гривень 00 копійок) з ПДВ згідно фінансового плану установи.

Обґрунтування технічних характеристик предмета закупівлі: Ініціатор закупівлі головна медсестра Надія МАДЯК подала заявку із технічним завданням та вимогами до послуг з гістологічного дослідження операційного та біопсійного матеріалу, а саме:

Послуга по проведенню гістологічних досліджень повинна виконуватися Учасником, який має ліцензію або документ дозвільного характеру на провадження господарської діяльності з медичної практики.

 Розбір матеріалу, макроскопічне дослідження, вирізка з протоколюванням проводиться відповідно до чинних в Україні галузевих  наказів і відповідно  до загальноприйнятої світової практики.

 Фіксація, гістологічна проводка та виготовлення гістологічних блоків із використанням стандартизованих методик, реактивів та у вигляді, що дозволяє проводити відповідну архівацію зразків у формі гістологічних скелець та блоків.

 Проведення гістологічних досліджень із використанням стандартизованих методик фарбування та диференціації гістологічних зрізів з обов’язковим забезпеченням диференційованої архівації дослідженого матеріалу у вигляді вологого фіксованого 10 % формаліном, матеріалу.

 Забезпечення можливості видачі архівного матеріалу (скельця та блоки) при необхідності

Забезпечення збереження вологого архіву протягом 1 року з подальшою утилізацією біологічних відходів категорії «В» шляхом кремації.

 Тривалість гістологічного дослідження біопсійного і операційного матеріалу повинна складати:

для діагностичних біопсій - не більше, ніж 3 робочих днів від моменту отримання матеріалу;

для операційного матеріалу - не більшн, ніж 5 робочих днів від моменту отримання матеріалу.

Термін обробки кісткової тканини та біопсій, що потребують додаткових методів забарвлення чи консультацій, може бути продовжено за потребою.

 

Термін надання послуг — з дати укладання договору по 31 грудня 2023р.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування