A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Трускавецька міська лікарня" Трускавецької міської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі Кисню медичного газоподібного в балонах (МНН:Oxygen), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 14.03.2023 16:54
Кількість переглядів: 39

Комунальне некомерційне підприємство «Трускавецька міська лікарня» Трускавецької міської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі Кисню медичного газоподібного в балонах (МНН:Oxygen), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування: Комунальне некомерційне підприємство «Трускавецька міська лікарня» Трускавецької міської ради

 

Місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 82200 Львівська область, місто Трускавець, вулиця Данилишиних, будинок 62;  01984228

Категорія замовника: Підприємства, установи, організації, зазначені у п. 3 ч 1 ст. 2 ЗУ «Про публічні закупівлі».

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Кисень медичний газоподібний в балонах (МНН:Oxygen) - 24110000-8: Промислові гази (24111900-4 — Кисень)

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями UA-2023-03-14-010925-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 188 000,00 грн (сто вісімдесят вісім тисяч гривень 00 копійок) без ПДВ. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом наявної інформації про рівень цін на предмет закупівлі.

Розмір бюджетного призначення: 188 000,00 грн (сто вісімдесят вісім тисяч гривень 00 копійок) без ПДВ згідно фінансового плану установи.

Обґрунтування технічних характеристик предмета закупівлі: Ініціатор закупівлі головна медична сестра Надія МАДЯК подала заявку на придбання кисню медичного газоподібного в балонах, його міжнародна непатентована назва – Oxygen.

Обов’язковою умовою є, щоб Товар  повинен постачатись у сталевих балонах синього кольору, на яких фарбою чорного кольору нанесено напис «Кисень медичний». Обсяг балону 6,5м3

Товари, що постачаються повинні мати необхідні копії сертифікатів якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи,  або інший подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України. учасник гарантує подавати на кожну партію товару при поставці

Товар повинен бути упакований таким чином, щоб уникнути можливості його пошкодження, знищення, псування, погіршення його якісних характеристик, втрати товарного виду, деформування під час транспортування і зберігання.. Тара і упаковка  товару, що поставляється постачальником повинна відповідати вимогам стандартів і технічним  умовам.

Якщо Учасник  є виробником кисню медичного газоподібного то  повинен надати документи:  

 - ліцензія на виробництво лікарських засобів (кисню медичного рідкого);

 - реєстраційне посвідчення  на кисень медичний газоподібний і  реєстраційне посвідчення  на кисень медичний рідкий з якого виробляється газоподібний завірений виробником  документ, що підтверджує якість від виробника на лікарський засіб – кисень медичний рідкий і кисень медичний газоподібний.

 

4. Якщо Учасник не є виробником кисню медичного  газоподібного, то повинен надати завірені копії документів:

 - ліцензія на оптову торгівлю на кисень медичний рідкий та газоподібний;

 - ліцензія виробника на виробництво лікарських засобів (кисню медичного рідкого);

 - реєстраційне посвідчення  на кисень медичний газоподібний.

Строк поставки Товару – до 31.12.2023 року. Постачання проводиться Постачальником протягом  2 (двох) робочих днів з моменту отримання заявки від Покупця (телефоном, факсом або листом).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування