A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Трускавецька міська лікарня" Трускавецької міської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі Брусів з перешкодою Бп-1 (код НК 024:2019 30926 Тренажер у вигляді паралельних брусів для тренувань, без електроживлення), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупі

Дата: 28.03.2023 10:47
Кількість переглядів: 32

Комунальне некомерційне підприємство «Трускавецька міська лікарня» Трускавецької міської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі Брусів з перешкодою Бп-1 (код НК 024:2019 30926 Тренажер у вигляді паралельних брусів для тренувань, без електроживлення), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування: Комунальне некомерційне підприємство «Трускавецька міська лікарня» Трускавецької міської ради

 

Місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 82200 Львівська область, місто Трускавець, вулиця Данилишиних, будинок 62;  01984228

Категорія замовника: Підприємства, установи, організації, зазначені у п. 3 ч 1 ст. 2 ЗУ «Про публічні закупівлі».

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Бруси з перешкодою Бп-1 (код НК 024:2019 30926 Тренажер у вигляді паралельних брусів для тренувань, без електроживлення) - 33150000-6: Апаратура для радіотерапії, механотерапії, електротерапії та фізичної терапії

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями UA-2023-03-28-010668-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 71 000,00 грн (сімдесят одна тисяча гривень 00 копійок) з урахуванням ПДВ. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом наявної інформації про рівень цін на предмет закупівлі та із середніх цін комерційних пропозицій, наданих суб’єктами господарювання.

Розмір бюджетного призначення: 71 000,00 грн (сімдесят одна тисяча гривень 00 копійок) згідно фінансового плану установи та виділених коштів на проведення закупівлі з місцевого бюджету.

Обґрунтування технічних характеристик предмета закупівлі: Ініціатор закупівлі головна медична сестра Надія МАДЯК подала заявку вказавши необхідну кількість,  технічні характеристики та модель обладнання, що необхідно закупити взявши до уваги вимоги необхідні для укладення договору з НСЗУ по пакету реабілітація.  Також було визначено код  згідно Національного класифікатора НК 024:2019 “Класифікатор медичних виробів”, затверджений наказом Мінекономрозвитку від 05.02.2019 р. № 159.

Обов’язковою умовою є наявність Декларації про відповідність продукції  вимогам Технічного регламенту щодо медичних виробів, зареєстрованої в Реєстрі осіб відповідальних за введення медичних виробів, активних медичних виробів, які імплантують, та медичних виробів для діагностики in vitro в обіг.

Виробник повинен мати сертифікат на систему управління якістю ISO-9001:2015, ISO-13485:2016.

Наявність сертифікату на систему екологічного управління ISO 14001:2015.

Учасник повинен мати сертифікованих виробником спеціалістів для обслуговування та ремонту запропонованого обладнання

Гарантійний термін (строк) експлуатації товару, запропонованого Учасником повинен становити не менше 12 місяців з дати поставки. Товар повинен бути новим та таким, що не був в експлуатації.

Учасник повинен підтвердити можливість поставки запропонованого ним товару, у кількості та в терміни, визначені цією тендерною документацією та пропозицією Учасника.

Учасник повинен надати у складі тендерної пропозиції копії технічної документації виробника товару, який є предметом закупівлі у вигляді паспорту, або технічного опису, або інструкції користувача українською мовою.

Призначені для відновлення рухів нижніх кінцівок та суглобів різного походження, після перенесених травм і хвороб та допомоги людині, що має фізичні вади; тренування координації рухів та уміння підтримувати рівновагу, балансування у стоячому положенні, допомоги при відновлення навиків ходьби та тренування різних груп м’язів; реабілітації та профілактики та поліпшенням загального фізичного стану дітей та дорослих.  Бруси призначені для тренування підйому ніг та переступання через зйомні перешкоди (кількість 8 штук, діапазон регулювання 5 рівнів, для розташування на різній висоті і відстані одна від одної, в залежності від індивідуальних потреб тренуючого). При цьому є можливість додатково утримуватися руками, рухаючись вздовж брусів, за бокові поручні.

Бокові поручні можна регулювати по висоті та по ширині. Мінімальна відстань між поручнями брусів не більше 350 мм, максимальна відстань між поручнями брусів не менше 750мм

Каркас і поручні брусів виготовлені з металевого профілю покриті полімерно-порошковою фарбою стійкою до дезінфікуючих розчинів.

Основа і бокові стінки виготовлені з екофанери покритої лаком, перешкоди виготовлені з тонкостінної, травмобезпечної алюмінієвої труби діаметром 25 мм, з пластмасовими фіксаторами на обох кінцях. Маса  користувача до 120 кг.

 Кількісні та якісні вимоги до предмету закупівлі описані згідно вибраної моделі ініціатором закупівлі.

 

Термін постачання — з дати укладання договору по 30 червня 2023р.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування