A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне Некомерційне Підприємство "Трускавецька Міська Лікарня" Трускавецької Міської Ради

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі послуги з розподілу природного газу, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 30.12.2021 16:28
Кількість переглядів: 18

Комунальне некомерційне підприємство «Трускавецька міська лікарня» Трускавецької міської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі послуги з розподілу природного газу, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування: Комунальне некомерційне підприємство «Трускавецька міська лікарня» Трускавецької міської ради

 

Місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 82200 Львівська область, місто Трускавець, вулиця Данилишиних, будинок 62;  01984228

Категорія замовника: Підприємства, установи, організації, зазначені у п. 3 ч 1 ст. 2 ЗУ «Про публічні закупівлі».

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  послуги з розподілу природного газу - 65210000-8: Розподіл газу

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Переговорна процедура UA-2021-12-30-000179-a 

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 481 741,89 грн (чотириста вісімдесят одна тисяча сімсот сорок одна гривня 89 копійок). Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом отриманої послуги за 2021 календарний рік (бюджетний період).  При цьому розрахунок очікуваної вартості проводився на підставі планового тарифу та річної замовленої потужності (237545,31куб.м *2,028 грн = 481741,89 грн. з урахуванням ПДВ).

Розмір бюджетного призначення: 247 367,20 грн (двісті сорок сім тисяч триста шістдесят сім гривень 20 копійок) згідно фінансового плану установи.

Обґрунтування технічних характеристик предмета закупівлі: Термін постачання — з дати укладання договору по 31 грудня 2022р.

 

Кількісною характеристикою предмета закупівлі є обсяг, за одиницю виміру послуги приймається 1 послуга (Під 1 послугою слід розуміти послугу з розподілу природного газу річної замовленої потужності об’ємом 237545,31 м3. Місце поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 82200, Україна, Львівська область, місто Трускавець, вулиця Данилишиних, будинок 62; 82177, Україна, Львівська область, Дрогобицький район, село Уличне, вулиця Центральна, 97.).

 

Послуга Оператора ГРМ, яка надається Споживачу та включає в себе забезпечення цілодобового доступу Споживача до газорозподільної системи в межах приєднаної потужності його об’єкта і розподіл (переміщення) належного Споживачу (його постачальнику) природного газу газорозподільною системою з метою його фізичної доставки до межі балансової належності об’єкта Споживача. Обов’язковою умовою надання Споживачу послуги з розподілу природного газу є наявність у Споживача об’єкта, підключеного в установленому порядку до газорозподільної системи Оператора ГРМ. Санкціонований відбір природного газу з газорозподільної системи здійснюється Споживачем за умови наявності у нього укладеного із постачальником договору постачання природного газу та підтвердженого обсягу, виділеного для потреб Споживача його постачальником на відповідний календарний період, а також відсутності простроченої заборгованості за цим Договором. Якість природного газу, що передається Оператором ГРМ Споживачу на межі балансової належності його об’єкта, має відповідати вимогам, встановленим Кодексом газорозподільних систем. Величина тиску природного газу на межі балансової належності Споживача повинна відповідати значенням, визначеним в нормативних документах. Чисельні значення фізико-хімічних показників природного газу, які заносяться до баз даних обчислювачів та/або коректорів об’єму газу, Оператор ГРМ доводить до відома Споживача (за виключенням випадків, коли комерційний вузол обліку Споживача організований на базі побутового лічильника газу) з періодичністю, визначеною Кодексом газорозподільних систем. Перевірка величини тиску та/або якісних показників природного газу здійснюється Оператором ГРМ на підставі письмової заяви Споживача. У разі надходження такої заяви Оператор ГРМ зобов’язується направити свого представника за місцем виклику протягом двох робочих днів у містах і п'яти календарних днів у сільській місцевості в узгоджений зі Споживачем час. Порядок визначення чисельних значень фізико-хімічних показників (характеристик) природного газу та врегулювання спірних питань між Сторонами щодо їх визначення чи невідповідності здійснюється відповідно до вимог Кодексу газорозподільних систем.

Відповідно до Закону України «Про ринок природного газу № 329-VIII від 09.04.2015 р. (зі змінами та доповнення) (далі Закон), визначаються правові засади функціонування ринку природного газу України. Закон створює умови для формування нової моделі ринку природного газу, побудованої на принципах, зокрема, вільної добросовісної конкуренції, крім діяльності суб’єктів природних монополій, забезпечення рівних прав на доступ до газотранспортних систем. Відповідно до частини 1 статті 4 Закону України державне регулювання ринку природного газу здійснює Регулятор, яким згідно з пунктом 32 частини 1 статті 1 Закону України є Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. Згідно з статтею 9 Закону України діяльність, пов’язана, зокрема, з розподілом природного газу провадиться за умови отримання відповідної ліцензії, яка видається Регулятором у встановленому законодавством порядку. Оновлений перелік ліцензіатів з розподілу природного газу міститься на сайті НКРЕКП, у якому є інформація про Акціонерне товариство «Оператор газорозподільної системи «Львівгаз», як ліцензіата з розподілу природного, газу. 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування