A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Трускавецька міська лікарня" Трускавецької міської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі послуги із централізованого водопостачання, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 22.09.2022 16:05
Кількість переглядів: 28

Комунальне некомерційне підприємство «Трускавецька міська лікарня» Трускавецької міської ради

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі послуги  із централізованого водопостачання, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування: Комунальне некомерційне підприємство «Трускавецька міська лікарня» Трускавецької міської ради.

Місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 82200 Львівська область, місто Трускавець, вулиця Данилишиних, будинок 62;  01984228

Категорія замовника: Підприємства, установи, організації, зазначені у п. 3 ч 1 ст. 2 ЗУ «Про публічні закупівлі».

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  послуги із централізованого водопостачання.

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Переговорна процедура (скорочена)  UA-2022-09-22-011853-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 429686,48 грн. (Чотириста двадцять дев’ять тисяч шістсот вісімдесят шість  гривень  48 коп.) з ПДВ, в т.ч. за рахунок бюджетних коштів – 295692,12 грн (Двісті дев’яносто п’ять  тисяч шістсот дев’яносто дві гривні 12 коп.); за рахунок власних коштів  - 133994,36 грн. (сто тридцять три тисячі дев’ятсот дев’яносто чотири гривні 36 коп.). Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом отриманої послуги за 2021-2022 календарний рік (бюджетний період).  При цьому розрахунок очікуваної вартості проводився на підставі затвердженого тарифу відповідно до Рішення виконавчого комітету Трускавецької міської ради та затвердженого ліміту натуральних показників (10238 куб.м *41,96 грн = 429586,48 грн. з урахуванням ПДВ та абонентська плата: за 4 місяці – 4 м*19,66 грн=78,64грн  з ПДВ.  На сьогодні плата за абонентське обслуговування на одного абонента на місяць становить 19,66 грн. У зв’язку  зі зростанням вартості складових витрат плати за абонентське обслуговування, а саме: зростанням прожиткового мінімуму для працездатних осіб та рівня мінімальної заробітної плати - плата за абонентське обслуговування у грудні місяці 2022р.буде змінена, тому уповноважена особа прийняла рішення заздалегідь закласти кошти в очікувану вартість послуги.)

Розмір бюджетного призначення: 429686,48 грн. (Чотириста двадцять дев’ять тисяч шістсот вісімдесят шість  гривень  48 коп.) з ПДВ згідно фінансового плану установи.

Нормативно-правове регулювання. Закупівля послуги із централізованого водопостачання, технічні та якісні характеристики предмета закупівлі регулюються Постановою Кабінет Міністрів України від 5 липня 2019 р. № 690 (зі змінами) «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення і типових договорів про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення», нормами Закону України «Про житлово-комунальні послуги» від 01.05.2021 № 2189-VIII (зі змінами та доповненнями), які встановлюють правові, економічні та організаційні принципи діяльності в сфері надання послуг із централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

«Товариство з обмеженою відповідальністю «Трускавецький водоканал» відповідно до Статуту створене територіальною громадою міста Трускавця Львівської області для надання загальнонеобхідних послуг з централізованого водопостачання для задоволення потреб мешканців та суб’єктів господарювання міста Трускавця. Відповідно до частини 1 статті 5 Закону України «Про природні монополії» в редакції від 01.01.2022 р. № 1682-ІІІ регулюється діяльність суб’єктів природних монополій у таких сферах: централізоване водопостачання та централізоване водовідведення. Відповідно до частини 2 статті 5 Закону України «Про природні монополії» в редакції від 01.01.2022 р. № 1682-ІІІ зведений перелік суб’єктів природних монополій ведеться Антимонопольним комітетом України на підставі реєстрів суб’єктів природних монополій у сфері житлово-комунального господарства, що формуються національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, а в інших сферах, у яких діють суб’єкти природних монополій, — національними комісіями регулювання природних монополій у відповідній сфері або органами виконавчої влади, що здійснюють функції такого регулювання до створення зазначених комісій. Відповідно до інформації зведеного переліку суб’єктів природних монополій, розміщеного на офіційному вебсайті Антимонопольного комітету України (http://www.amc.gov.ua), встановлено, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Трускавецький водоканал» включено до зведеного переліку суб’єктів природних монополій на території Львівської області. Інформацією, що міститься в Ліцензійному реєстрі Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, на офіційному вебсайті Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) (http://www.nerc.gov.ua), встановлено, що Товариство з обмеженою відповідальністю «Трускавецький водоканал» має ліцензію на провадження господарської діяльності надання послуг з централізованого водопостачання. У зв’язку з вищевикладеним послуги з централізованого водопостачання можуть бути надані виключно Товариство з обмеженою відповідальністю «Трускавецький водоканал» у зв’язку з відсутністю конкуренції з технічних причин. Документи, що підтверджують наявність умов застосування переговорної процедури закупівлі:

Обґрунтування технічних характеристик предмета закупівлі: Термін постачання — з дати укладання договору по 31 грудня 2022р.

 

Кількісною характеристикою предмета закупівлі є обсяг, за одиницю виміру послуги приймається 1 послуга (Під однією послугою слід розуміти 10238 м3 та абонентська плата за 4 місяці).

 

Очікуваний обсяг закупівлі на 2022 рік визначається з огляду на затверджений ліміт натуральних показників.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування