ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі Буряка столового, моркви столової, капусти білокачанної, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Комунальне некомерційне підприємство “Трускавецька міська лікарня”
Трускавецької міської ради
ОБҐРУНТУВАННЯ
технічних та якісних характеристик закупівлі Буряка столового, моркви столової, капусти білокачанної, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
1.Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:
1.1. Найменування: Комунальне некомерційне підприємство “Трускавецька міська лікарня” Трускавецької міської ради;
1.2. Місце знаходження: вул. Данилишиних, буд.62, м. Трускавець, Львівська обл. 82200;
1.3. Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ - 01984228;
1.4. Категорія замовника: Підприємства, установи, організації, зазначені у п. 3 ч 1 ст. 2 ЗУ «Про публічні закупівлі».
2.Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Код ДК 021:2015 — 03220000-9: Овочі, фрукти та горіхи - Буряк столовий, морква столова, капуста білокачанна.
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Спрощена закупівля № UA-2022-08-22-004370-a .
Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 21000,00грн.(двадцять одна тисяча гривень 00 копійок). Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 із змінами.
Розмір бюджетного призначення: : 21000,00грн.(двадцять одна тисяча гривень 00 копійок) згідно з фінансовим планом установи.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін постачання — з дати укладання договору по 31.12.2022р.
Якісні та технічні характеристики заявленої кількості предмета закупівлі визначені з урахуванням реальних потреб підприємства та оптимального співвідношення ціни та якості.
Враховуючи зазначене, замовник прийняв рішення стосовно застосування таких технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
Найменування продуктів харчування |
Характеристика |
Одиниця виміру |
Кіль- кість
|
Буряк столовий (код ДК 021:2015 03221111-7 – Буряк) |
Буряк столовий, вирощений в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Коренеплоди свіжі, чисті, здорові, сухі, однорідні за формою. Форма, запах, смак, вага – властиві даному ботанічному сорту, без сторонніх запахів та присмаку, колір – темно-червоний, без світлих вкраплень. Не допускається наявність гнилого, пошкодженого шкідниками, ураженого хворобами, в’ялого, підмороженого плоду. Без ГМО. Плоди урожаю 2022 року. Оцінка якості – відповідно до ДСТУ 7033:2009. |
кг |
500 |
Морква столова (код ДК 021:2015 - 03221112-4 – Морква) |
Морква, вирощена в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Коренеплоди свіжі, чисті, здорові, сухі, однорідні за формою. Форма, запах, смак, колір, довжина – властиві даному ботанічному сорту, без сторонніх запахів та присмаку. Не допускається наявність гнилого, пошкодженого шкідниками, ураженого хворобами, в’ялого, підмороженого плоду. Без ГМО. Плоди урожаю 2022 року. Оцінка якості – відповідно до ДСТУ 7035:2009. |
кг |
150 |
Капуста білока-чанна (код ДК 021:2015 - 03221410-3 - Капуста качанна) |
Головки свіжі, щільні, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення. Товарний сорт – не нижче першого. Не допускається наявність гнилого, пошкодженого шкідниками, ураженого хворобами, в’ялого, підмороженого плоду. Головки повинні бути зачищені до щільно прилеглих зелених або білих листків. Без ГМО. Плоди урожаю 2022 року. Оцінка якості – відповідно до ДСТУ 7037:2009. |
кг |
500 |