A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне Некомерційне Підприємство "Трускавецька Міська Лікарня" Трускавецької Міської Ради

25.07.2018 р. у Трускавецькій міській лікарні відбулась зустріч директора інституту сімейної медицини НМАПО імені П. Л. Шупика професора Шекери Олега Григоровича з лікарями первинної ланки за участю голови м. Трускавця п. А. Кульчинського.

Дата: 26.07.2018 09:30
Кількість переглядів: 19

Професор Шекера О. Г. виступив з презентацією про роль НМАПО ім.. П. Л. Шупика в реформуванні первинної медичної допомоги та розвитку сільської медицини в Україні. Детально зупинився на нормативно-правовому залученні охорони здоров’я, етапах впровадження медичної реформи. Розглядалося питання і запровадження міжнародної класифікації первинної медичної допомоги ІСРС-2, з якою лікарі первинної ланки м. Трускавця працюють з квітня 2018р. по формі 074/о.

Окрему увагу Олег Григорович приділив проекту від 22.06.2017 р. №6634 Закону України “Про первинну медичну допомогу на засадах сімейної медицини”, в якому конкретно прописані права та обов’язки пацієнтів та лікарів, кадрове, фінансове питання, а також освіта і наука у сфері медичної допомоги на засадах сімейної медицини. На даний час цей законопроект є на розгляді у Верховній Раді.

Зустріч завершилася активною дискусією про перспективи та очікування від впровадження медичної реформи.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування