A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне Некомерційне Підприємство "Трускавецька Міська Лікарня" Трускавецької Міської Ради

Андрій Кульчинський – міський голова Трускавця урочисто підписав угоду про державно приватне партнерство.

Дата: 03.10.2019 10:44
Кількість переглядів: 46

Андрій Кульчинський – міський голова Трускавця урочисто підписав угоду про державно приватне партнерство. Як зазначють партнери - вже за рік трускавчани зможуть лікуватись в сучасній клініці.

2 роки роботи передувало підписанню угоди по державно-приватному партнерству "Створення Центру Малоінвазивної Хірургії на вулиці Данилишиних, 62". Як розповіла Ольга Сегер, начальник управління комунальної власності, яка вела проєкт від початку, серед малих міст Трускавець перше, яке уклало такий договір.

Допомагали втілити угоду про партнерство експерти Програми "U - LEAD з Європою", які консультували та розробляли аналітичну довідку, щодо ефективності впровадження державно-приватного партнерства в Трускавці.

Сьогодні, в рамках партнерства, нечинний третій поверх Міської лікарні запрацює як Центр Малоінвазивної Хірургії. Головний приватний партнер — Медичний центр Консиліум. Відомий на всю країну центр, тут проводять 526 малоінвазивних втручань за рік, а також інших операцій.

Важливо, що після підписання угоди приватний партнер розпочне повну реконструкцію приміщень, закупівлю обладнання, сума вкладень – 8,5 млн грн. Через рік громада Трускавця та гості міста матимуть можливість перебувати в хороших умовах – палатах покращеного типу. Будуть надані пільги на лікування для трускавчан. Зазначається, що Медичний центр Консиліум має стати, також, потужним роботодавцем для мешканців Трускавця, оскільки задекларували пріоритет в наданні роботи саме трускавчанам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування