A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне Некомерційне Підприємство "Трускавецька Міська Лікарня" Трускавецької Міської Ради

Недієво і дуже дорого: Що треба знати про лікування грипу бездоказовими методами

Дата: 27.01.2019 00:11
Кількість переглядів: 19

Головні правила у лікуванні грипу - не займатися самолікуванням, а звертится до свого лікаря, і не витрачати кошти на бездоказові, необґрунтовані науково препарати. Призначати собі ліки не просто недоцільно, а дуже небезпечно. Крім того, це коштуватиме вдвічі дорожче.

Найкращий і найдієвіший спосіб профілактики грипу - вакцинація. Вона допомагає отримати захист від грипу і його тяжких ускладнень. Одне щеплення захищає впродовж усього сезону грипу від найбільш розповсюджених і небезпечних штамів. Цього року доступні дві вакцини проти грипу: «Ваксігрип Тетра» та «Джісі Флю». Вакцину можна придбати у аптеці за власний кошт, оскільки імунізація від грипу не входить в Календар щеплень.

Противірусні засоби (з доведеною ефективністю) для лікування грипу призначає виключно лікар. При легкій формі грипу висока температура нормалізується протягом першої доби, а в застосуванні жарознижуючих та противірусних препаратів немає необхідності.

Не приймайте жодних препаратів без консультації з лікарем!

 

Обов’язково дотримуйтесь головного правила «Захворів – лишайся вдома». Також контролюйте температуру тіла, провітрюйте приміщення, дотримуйтесь ліжкового режиму, вживайте достатню кількість рідини.

Нагадуємо, що ефективність теплових процедур, фітотерапії, вітамінів, інтерферонів, гомеопатичних препаратів, антибіотиків для профілактики та лікування грипу не доведена. Ці методи не допомагають вилікувати грип, а таке лікування може призвести до тяжких ускладнень.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування