ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі Курей-тушок, заморожених, ДСТУ 3143, М'якоті без кістки свинної, охолодженої, ДСТУ 4590, 1 кг, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Комунальне некомерційне підприємство «Трускавецька міська лікарня» Трускавецької міської ради
ОБҐРУНТУВАННЯ
технічних та якісних характеристик закупівлі Курей-тушок, заморожених, ДСТУ 3143, М'якоті без кістки свинної, охолодженої, ДСТУ 4590, 1 кг, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
Найменування: Комунальне некомерційне підприємство «Трускавецька міська лікарня» Трускавецької міської ради
Місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 82200 Львівська область, місто Трускавець, вулиця Данилишиних, будинок 62; 01984228
Категорія замовника: Підприємства, установи, організації, зазначені у п. 3 ч 1 ст. 2 ЗУ «Про публічні закупівлі».
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Кури-тушки, заморожені, ДСТУ 3143, М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг, - код ДК 021:2015 – 15110000-2 М’ясо.
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Запит (ціни) пропозицій № UA-2025-04-29-005511-a.
Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 817 000,00 грн. (вісімсот сімнадцять тисяч гривень 00 копійок) з ПДВ в т. ч. за рахунок коштів НСЗУ – 817 000, 00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом наявної інформації про предмет закупівлі в мережі Інтернет та на порталі Prozorro, на підставі отриманих від потенційних постачальників комерційних пропозицій та примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 із змінами), з урахуванням офіційних статистичних даних Мінфіну (https://index.minfin.com.ua/markets/fuel/) станом на дату оголошення закупівлі.
Розмір бюджетного призначення: 817 000,00 грн. (вісімсот сімнадцять тисяч гривень 00 копійок) з ПДВ в т. ч. за рахунок коштів НСЗУ – 817 000, 00 грн. згідно фінансового плану установи.
Обґрунтування технічних характеристик предмета закупівлі: Ініціатор закупівлі медична сестра з дієтичного харчування Ольга ЮРКЕВИЧ подала заявку із інформацією про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі, а саме:
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі |
|||
Частина |
Можливі значення: кури-тушки |
||
Термічний стан |
Можливі значення: заморожене |
||
Відповідність ДСТУ 3143 |
Так |
||
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі |
|||
Частина |
Можливі значення: м'якоть без кістки |
||
Термічний стан |
Можливі значення: охолоджене |
||
Характеристики не суперечать |
Можливі значення: ДСТУ 4590 |
||
Кількість товару – Кури-тушки, заморожені, ДСТУ 3143 - 4000 кілограм;
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг – 1500 кілограм.
Термін поставки товару — з дати укладення договору до 31.12.2025року.