A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство "Трускавецька міська лікарня" Трускавецької міської ради

Всесвітній тиждень підтримки грудного вигодовування – 2024р.

Дата: 29.07.2024 15:55
Кількість переглядів: 127

Всесвітній тиждень підтримки грудного вигодовування – 2024р.

   З  01 по 07 серпня 2024 року проводиться Тиждень підтримки грудного вигодовування під девізом: «Заповнюємо прогалини: підтримка грудного вигодовування для всіх».

Фото без опису

   У  2018 році Всесвітня асамблея охорони здоров’я ухвалила резолюцію про схвалення пропозиції започаткувати Всесвітній тиждень грудного вигодовування як важливий захід для укріплення здоров’я.

   Щорічно, одночасно з Всесвітнім Тижнем проводиться Всеукраїнський тиждень підтримки грудного вигодовування. Грудне вигодовування є одним із найкращих способів, яким мама може турбуватися про свого малюка. Воно дає не тільки їжу, захист від інфекційних хворіб, але й емоційне заспокоєння дитини, а також захищає від додаткового фінансового навантаження (купування молочних сумішей).

   Грудне вигодовування приносить користь і матері. Воно зменшує ризик раку молочної залози та яєчників, діабету ІІ типу та післяпологової депресії, скорочує ризик післяродової кровотечі.

   В умовах війни надзвичайно важливо всіма силами намагатися налагодити та зберегти грудне вигодовування, адже грудне молоко – це завжди чиста, тепла і поживна їжа, яка завжди з тобою.

   Медичними працівниками лікарні систематично проводяться індивідуальні бесіди щодо підтримки грудного вигодовування та тематичні сесії про значення грудного вигодовування для вагітних та матерів.

 

Здорова НАЦІЯ – сильна ДЕРЖАВА!   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування